O NAMA

EUROKLIMA osnovana je 2010. godine. Osnovna djelatnost je IZRADA I MONTAŽA ELEMENATA ZA VENTILACIJU I KLIMATIZACIJU, te MONTAŽA VENTILACIJSKE OPREME I UREĐAJA.

Tvrtka trenutno zapošljava 60 djelatnika.

Zahvaljujući visokim standardima kvalitete koje zadovoljavaju proizvodi i usluge tvrtke, te prilagodljivosti u izradi i provođenju projekata, tvrtka je u 5 godina postojanja postala vodeća tvrtka specijalizirana za izradu i montažu ventilacijskih i klimatizacijskih elemenata u Hrvatskoj.

Sukladno tome EUROKLIMA d.o.o. danas posjeduje kompetentnost i referentnost za izradu projekata na najzahtjevnijim ventilacijskim i klimatizacijskim sustavima na području Hrvatske i inozemstva.

Euroklima klimatizacija i ventilacija proizvodnja
Euroklima klimatizacija i ventilacija proizvodnja

Proizvodnja ventilacijskih elemenata se sastoji od proizvodnje četvrtastih i okruglih ventilacijskih kanala i fazonskih komada, te proizvodnje elemenata za ventilaciju. Proizvodni proces se odvija u proizvodnom pogonu u Goričanu.

2015. godine kupljena je nova nekretnina s poslovnim prostorima u gospodarskoj zoni u Goričanu površine veće od 4.000 m2. Nekretnina je prenamijenjena za proizvodni pogon, te je od početka 2016. godine proizvodnja započeta u novim proizvodnim prostorima.

Montaža se odvija na gradilištima diljem Hrvatske, te u manjoj mjeri u inozemstvu. Montaža se sastoji, od montaže vlastitih ventilacijskih elemenata, montaže ostale ventilacijske opreme i uređaja, te izolacije ventilacijskih elemenata. Za sve dogovorene poslove nabavljamo visokokvalitetan repromaterijal i opremu renomiranih dobavljača na domaćem i svjetskom tržištu – ventilatori, regulatori i ostala oprema – koju potom ugrađujemo u objekte i dajemo jamstvo na opremu i izvođenje radova.

Kao specijalizirana tvrtka za proizvodnju i montažu ventilacijskih i klimatizacijskih sistema možemo ponuditi montažu svih tih vrsta sistema za bolnice, sportske dvorane, javne i poslovne objekte, trgovačke centre, proizvodne hale, farmaceutske tvrtke, hotele, restorane, stambene objekte i drugo. Sve to je usmjereno na široki pojas primjene kako u manjim tako i velikim i kompleksnim objektima.

EUROKLIMA d.o.o.

Iz naše ponude izdvajamo

=

izrada ventilacijskih i klimatizacijskih sistema

=

izrada pravokutnih i okruglih (spiro) ventilacijskih kanala i fazonskih komada iz pocinčanog, crnog, inox ili aluminijskog lima

=

izrada elemenata za ventilaciju:

A

regulacijske zaklopke

A

prigušivači buke

A

ventilacijske rešetke i žaluzije

A

priključne kutije

=

usluga savijanja i obrade limova

=

izolacijskih radovi

=

limarski radovi

CAFFE BAR BAZA

U sklopu tvrtke 19.06.2015. otvoren je Caffe bar Baza za mirno ispijanje Stretto kave i opuštanje s društvom. Za one željne zabave, u kasnijim večernjim satima, Caffe bar Baza ima otvorena vrata sve do 24:00 sata i to svaki dan, a u petak i subotu, do 02:00 sata.

SAMOPOSLUŽNA AUTOPRAONICA BAZA

Početkom 2019. s radom počinje i Samoposlužna autopraonica Baza.

Samoposlužna autopraonica Baza nudi pranje osobnih i kombi vozila i to:

PRANJE ŠAMPONOM

pranje tepiha

skida tvrdokornu prljavštinu i mrlje od insekata

ZAŠTITA VOSKOM

daje visoki sjaj

efekt „klizanja“ vode i drugih nečistoća s karoserij

FINALNO ISPIRANJE

osmozirana voda pod visokim tlakom

nije potrebno brisati krpom

Nudimo mogućnost vanjskog pranja četkom, te unutarnjeg usisivačem, kao i mijenjanje kovanica uz pomoć dostupne mjenjačnica u sklopu autopraonice.

Vanjsko pranje može se vršiti svaki dan – od ponedjeljaka do nedjelje od 0:00 do 24:00 sata.